Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Aktív témák
-
bizi990
senior tag
Pont ma volt egy ilyen. Szereltem a gépet és bekapcskor akkorát csippant, majd dobtam egy hátast :))
Vagy fülhallgató van bent vagy ki van kapcsolva a hangszóró, nem sűrűn találkozom ezzel, nem zavar.
Speaker rá van nyomva az alaplapra? Belenéztem a deszka füzetébe, a jumperkiosztásnál nincs ilyen, nézd végig a biost vagy a lapot, hátha találsz beállítási lehetőséget vagy egy jumpert, kivezetést.
Belenéztem a bios leírásba:
PowerManagementSetup->Hot Key Function As
->Hot Key Power on Function (This option allows you to set the Hot key functionality to power on the system. (ezt próbáltad a bill bekapcshoz?)
Mixer: gondolom xp később kezdi el beindítani a drivereket és addig nem tudja elindítani, wait-be kerül.
bizi
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drón topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest