Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Derrrick
tag
Szóval a problémám az, hogy a BIOS-ban történő babrálást követően nem indult újra a gép. Erre fogtam a CMOS jumpert előírás szerint nulláztam (15 másodperc várakozással), utána újraindít. A boot után a cucc (Barton 2600+, alapban 166MHz, 11.5x) 100MHz-en 11.5x szorzóval elindult, az XP felállt. Hurrá! Azonban reboot után másodszorra már nem indult el újra a rendszer. Ugyanígy nem indult el, ha még az első induláskor a BIOS-ban megpróbáltam az alap órajelet (vagy bármi mást ami reboottal jár) beállítani.
Kérlek segítsetek, eléggé meg vagyok szorulva és nem tudom merre is van az előre. Ha ez segít, egy Biostar M7NCG 400-as lapom van.
Köszönöm előre is a tippeket.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Pánik a memóriapiacon
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest