Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisztian
aktív tag
Sziasztok. Kérlek titeket, segítsetek ha tudtok.
A boot elindult, starting Windows résznél tovább ment, a zöld csík gyorsan betöltött. Utána megjelent a telepítő kék háttere, 5 perc gondolkozás után elő jött, az az ablak amelyben a nyelvet tudom beállítani. Kiválasztottam a magyart. Ez után azt írta ki, hogy "a telepítő indul". Itt is jött egy legalább 5 perces gondolkodás (sőt még több). Nagy nehezen tovább lépett, erre jött egy ilyen ablak.
Illesztőprogram betöltése. Egy cd\dvd meghajtó eszközkezelője hiányzik. Ha az illesztőprogram hajlékonylemezen cdn vagy dvdn ill. USB flash meghajtón található,helyezze be a lemezt vagy csatlakoztassa az eszközt most.
Cseréltem DVD olvasót is már, a DVD lejátszó kábelét is kicseréltem, de semmi változás. Már a harmadik féle winfos iso-t próbálom. Két 64 bitest, most pedig egy 32 bitest próbáltam, de ugyanez. Miafakkk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam topic
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest