Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
Vannak akik nagyon örülnek inkább. A Killzone-os is már extra árral jött.
Én most egyébként jó nagyot csalódtam, mert jött a legutóbbi warbond, amit úgy reklámoztak, hogy a csúcsok csúcsa cuccok lesznek, alien-human hibrid tech.
De minden olyan... nagy alkuval jön. A vállról lőhető szuper energiafegyer túltöltődhet és felrobbanthat. Nehézkes kezelni, főleg, ha körülötted kitúr a káosz. Plusz még hiába energiafegyver, cserélni kell valamit rajta, lehet a hőelvezetőt, de a lényeg ugyanaz.
A lézer sentinel ha sokáig lő lehülés nélkül szintén felrobban és még a környéke is ég. Bár szerintem ez tán a leghasznosabb ezen cuccok közül, mert azért nem robban egyből, lehet nem lesz semmi baj, viszont heavy armor gyilkos, az egyik legerősebb cucc a játékban.
Aztán gépfegyver teljesen jó, de semmi különös, sőt már médium armor ellen se jó.
Aztán ott van a warp cucc, ami lehet jól jöhet, de azért túl sok értéke nincs + az is megölhet, ha gyorsan használod egymás után...
Aztán a páncél... ha meghalsz újjáéleszt, de csak egy darabig élsz, mégha használód a stim-et is csak időt nyersz. Ez volt talán a legnagyobb csalódás nekem.
Igazából sok warbond-ból talán csak egy vagy két dolog ami igazán értékes. Nem kell mindenáron beszerezni őket. Ha valami igazán jó csak akkor.
Simán játszva a játékot összejön 1000 Super Credit viszonylag gyorsan amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bitcoin topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest