Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Annyi, hogy nem kezdőbarát. Én megvettem még anno keyshopból 17 dollárért, mikor megjelent, és még nem árazta be a népszerűség, lvl35-ig mentem is, addig megvan amit nyitni lehetett, utána pihibe tettem, mert már túlzásba vittem, visszakívánkoztam codozni, bf v, stb... Azóta csak fent van
Amilyen nehéz az eleje, olyan könnyű utána, mondhatni megunós, mert azok tolják, akik az elején megvették, magasabb nehézségen főleg, és sétagalopp+mivel a sample-k közösek, csurig rakva jössz ki az egészből, mégha csak takarítgatsz a nagyok után+a sentry-ket viszed be+magadra egy "dog" rover-t, ami akkoris öldököl, ha csak futkározol összevissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amilyen nehéz az eleje, olyan könnyű utána, mondhatni megunós, mert azok tolják, akik az elején megvették, magasabb nehézségen főleg, és sétagalopp+mivel a sample-k közösek, csurig rakva jössz ki az egészből, mégha csak takarítgatsz a nagyok után+a sentry-ket viszed be+magadra egy "dog" rover-t, ami akkoris öldököl, ha csak futkározol összevissza.