- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
himpike
aktív tag
"Szó szerint mindent saját magunknak kell kitalálni az elhagyott nyomokból és megtalált információtöredékekből, ami persze azt jelenti hogy az összes helyszínt tucatszor fogjuk oda-vissza megjárni, mindig a következő nyomot keresve."
Eddig a pontig olvastam, ez kuka. 24-31 órásnak írják, a maint kb 20 órára teszik, ha beleszámolom hogy oda-vissza rohangálok fisz-f@sz dolgokért akkor az egész játék kb 10 órás azért meg nem adok pénzt. -
Egy térképet azért elviseltem volna, ami legalább amolyan Silent Hill szerűen ráfirkálhatta volna a főhős, hogy most akkor itt egy monolit, amin ismeretlen írás van. Lehetett volna kézzel rajzolt is, hogy csak a már bejárt részek kerüljenek feljegyzésre.
-
pilu85
őstag
Jájj térkép hiánya. Saját városomba is eltévedek. :S
Subnautica ba is sok sok óra volt mire eligazodtam. -
Demót próbáltam, az alapján nekem tetszett, nem is találtam meg benne szerintem mindent, legalábbis volt egy ajtó, aminek csak a fél kulcsát leltem fel. Szóval a teljes játék továbbra is érdekel, de most időben sajna nem fér bele, szóval egyelőre wishlist, aztán majd akcióban betárazom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest