Új hozzászólás Aktív témák

• dellfanboy

őstag

válasz dellfanboy #728 üzenetére

Egy kis update a webshop rendelesemrol.
    Szoval ugye toltottem fel kepeket, hogy milyen re-furbished csomagot kaptam. Az volt az elso gep ami nalam jart. A kabel alapjan en amondo vagyok hogy volt mar benne kb 50 munkaora. Tippre. Ugye irtam nekik e-mailt hogy nemkoser, oke tudjak, kuldenek ujat. Viszonylag hamar 2-3 nap megjott az ujabb gep. Ezt kicsomagolva szinten arra a megallapitasra jutottam, hogy a munkakabelek hasznaltak, azonban nem olyan mertekben mint a legelso. Ebben lehetett kb 25 munkaora, fele annyira volt viseltes mint az elso. Ez meg mindig nem tetszett nekem mert en UJ gepert fizettem nem vmi refurbished cuccert. Ekkor mar igen pipa voltam hisz 2 gep, de egyik se vadi uj.. ujabb emailt sajnaljak kuldenekek ujat. Meg is jot a harmadik gep, de a munkakebelei ennek is ‘hasznaltak’ a ketto kozti atmenetet mondanam olyan 36 munkaora kb.
    Szoval3 gep egyik se uj. 2 dolog korvonalazodott bennem. Mivel netes rendeles elallok, es vissza az egesz, igen am, de a legelso rendeles ota mar majdnem kifutottam a elalassi idotol. Nahmeg meg itt a jo ido, ideje lenne a keritest is mihamarabb osszehegeszteni.. ettol fuggetlenul el akartam allni a vasarlastol, viszont tajekoztattak, hogy nekem kell megoldani a csomag visszaszallitast az eladohoz. Nah es itt jon a problema, hogy az Orszag masik leven levo webshop-bol vasaroltam… futar visszavinne kb 4-5 ezer forintos aron. Az egesz gep nem volt 40… en most azert nem kocsikazok 400km-t hogy irjak a panaszkonvybe.
    Szoval a kurva anyatok webshop dealeresk, es ha jot akarsz tanulsz a hibambol es innen nem rendelsz semmit.. [link]

Új hozzászólás Aktív témák