- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Egy kis update a webshop rendelesemrol.
Szoval ugye toltottem fel kepeket, hogy milyen re-furbished csomagot kaptam. Az volt az elso gep ami nalam jart. A kabel alapjan en amondo vagyok hogy volt mar benne kb 50 munkaora. Tippre. Ugye irtam nekik e-mailt hogy nemkoser, oke tudjak, kuldenek ujat. Viszonylag hamar 2-3 nap megjott az ujabb gep. Ezt kicsomagolva szinten arra a megallapitasra jutottam, hogy a munkakabelek hasznaltak, azonban nem olyan mertekben mint a legelso. Ebben lehetett kb 25 munkaora, fele annyira volt viseltes mint az elso. Ez meg mindig nem tetszett nekem mert en UJ gepert fizettem nem vmi refurbished cuccert. Ekkor mar igen pipa voltam hisz 2 gep, de egyik se vadi uj.. ujabb emailt sajnaljak kuldenekek ujat. Meg is jot a harmadik gep, de a munkakebelei ennek is ‘hasznaltak’ a ketto kozti atmenetet mondanam olyan 36 munkaora kb.
Szoval3 gep egyik se uj. 2 dolog korvonalazodott bennem. Mivel netes rendeles elallok, es vissza az egesz, igen am, de a legelso rendeles ota mar majdnem kifutottam a elalassi idotol. Nahmeg meg itt a jo ido, ideje lenne a keritest is mihamarabb osszehegeszteni.. ettol fuggetlenul el akartam allni a vasarlastol, viszont tajekoztattak, hogy nekem kell megoldani a csomag visszaszallitast az eladohoz. Nah es itt jon a problema, hogy az Orszag masik leven levo webshop-bol vasaroltam… futar visszavinne kb 4-5 ezer forintos aron. Az egesz gep nem volt 40… en most azert nem kocsikazok 400km-t hogy irjak a panaszkonvybe.
Szoval a kurva anyatok webshop dealeresk, es ha jot akarsz tanulsz a hibambol es innen nem rendelsz semmit.. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 10
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OTP Bank topic
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Űj baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest