Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
(baphomet)
tag
Tejlesen igazatok van.
A fúrógép úgy eltépi a csavar fejét, mint a sicc.
Sajnos gondolom más is járt már így. Erre a célra valóban egy csavarbehajtó kellene. A kábelhossz valóban fontos dolog, mert amikor létrán van az ember és pont már centi kellene de nem ér el odáig a gép, húzol egyet a hosszabbítón és láss csodát szét is jött az egész...
-
(baphomet)
tag
Sziasztok!
BUÉK.
Használ itt valaki inventor pro 2018-at?
Köszönöm
-
(baphomet)
tag
-
(baphomet)
tag
válasz
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
A hegesztendő felületet megcsiszoltam, az elektródát a radiátorról vettem le és továbbra is maradt a kopácsolós téma, sőt már ragadt is...
Vettem másik elektródát Böhler 2.0 ez már kicsivel jobb volt, de mégsem az igazi.
Az itthoni biztosítéknak van köze a dologhoz?
Azt hiszem 16A-os -
(baphomet)
tag
Sziasztok!
Hobbi célra szeretnék vásárolni egy hegesztő invertert (MMA). Kölcsön kértem egy kisebb munkára egy Mastroweld inverteres hegesztőgépet és azt vettem észre, hogy itt is kell kopácsolni az elektródát (2.0 mm) az anyaghoz, mint a trafós gép esetében. Próbáltam variálni az áramerősséggel és ugyanúgy kopácsoltam, próbáltam másik elektródát is. Most OK46-16-os 2mm-es elektródát használok, esetleg váltsak másik típusra?
A segítséget előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Xcover 7 128/6
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)