Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
H-Zol
őstag
válasz
domerator
üzenetére
Mi itt bele születtünk ( sajnos ) , és itt mindenki ismeri , nállatok kevésbé , én is szeretem , de a legfinomabb falunapok , vásárok , piacokon , ahol nagy parázson és sok sül egyszerre , mustárral nagyon jó
, nállatok meg hurkát kolbászt szoktam enni , de ott is ott jó ahol nagyban sütik vásárok , szoktam menni Mórahalom , Kistelek , Rúzsai vásárokban
!! -
dellfanboy
őstag
válasz
domerator
üzenetére
van különbség amikor hiányzik 1-2 szótag, vagy ne adj isten egybe és külön írandó szavak vannak rosszul írva. ez olvasás közben hamar kibukik... látom ez téged nem zavar. ez nem az én problémám.
továbbá a logikádat se értem, hogy írhat ahogy akar.. mi ez az őskommunista hozzáállás?
akkor ő mehet 50es táblánál 70nel is mert már lerakott vmit az asztalra? ne adj isten fizessen kevesebb adót?mert olcsón adja a búzát? adjon neki kegyelmet a köztársasági elnök?
wtf -
H-Zol
őstag
válasz
domerator
üzenetére
Köszönöm szépen
!
Másik topikban is kaptam már ki , írtam is , hogy ilyenkor alig merek írni , többször vissza ellenőrizem és mégis be csúszik egy , egy hiba . Nem a mentségemre írom ,de én itt, egy határral arrébb , nem azt a tanítás kaptam , pláne a régi rezsimben , de én mindent el követek !
Mégis kértem "dellfanboy" kollégát, hogy ugorjon át rajtam , és hagyjon minket hegeszteni
, "setup" kollégába is bele ált , nem a helyes írása miatt , hanem ő egy ilyen okoskodó fajta
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nállatok meg hurkát kolbászt szoktam enni , de ott is ott jó ahol nagyban sütik vásárok , szoktam menni Mórahalom , Kistelek , Rúzsai vásárokban
!!
akkor ő mehet 50es táblánál 70nel is mert már lerakott vmit az asztalra? ne adj isten fizessen kevesebb adót?mert olcsón adja a búzát? adjon neki kegyelmet a köztársasági elnök?
wtf
!