Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• st6969

őstag

válasz bepken #3582 üzenetére

Szia,
    az én kapum ilyen belülről (hátha bármit segít a tervezésben). 1,54m-esek a szárnyak (szélesebb volt, mert 80x120-as zártszelvény volt az oszlop, de az keskeny lett volna a kapunyitó motornak, így oszlopzsaluból lett kirakva az oszlop. Kicsit talán túl van méretezve, de 60x40-es zártszelvényből készült, T8-as dió színű a trapézlemez, és mivel ragaszkodtam a vízszintes bordázathoz, így egész a tetejéig ki kellett egészíteni a zártszelvény keretet, mivel a trapézlemez hajlik.
    Jó drága volt így mindenestől, de nagyon szeretem, főleg így motorral nagyon kényelmes (okosrelével telefonról távolról, hangutasítással is nyitható) az egyik legjobb beruházásom volt.

• H-Zol

senior tag

válasz bepken #3582 üzenetére

Én ilyen [link] hegeszthető ( a nagyobbakból ) használtam , az állíthatót gyengének találtam , kis felfekvé a csapazögnél , majd a végén onnan fog lógni :D , ( az oldalsó kapu fotó elmaradt , de holnap pótolom ) , ha éppen kell emelni ( de 15 év alatt nem kellett ) vékony alatetekkel azon is lehet !!
    A zártszelveny , cső stb végeit ahol kellett , én behegesztettem , Igaz CO-val de elektródával is megtudom csinálni , de a Co-val sokak egyszerűbb , de ha találsz valami kupakot az is jó, de a hegesztés egy örök élet !

Öszeállitás !
    Van aki a helyén állítja össze , én egy beton Platón csináltam , de ismerős ( nem szeret hajolni :DDD ) két nagy kecskelábon csinálta , vízszintbe állította őket és tett rá deszkát ( vagy pallót ) , te is deszkán megtudod csinálni , a zártszelvény tökéletesen illeszkedjen de mind írtam a legfontosabb átlósan saroktól sarokig mérni mindkét oldalt ( ott milliméterre egyezni kell neki :K ) , hegesztés közben is mérni , mert nagyon el tudja húzni ( kezdés , a sarkait kis pöttyökkel öszefogatni , mérni és ha elhúzta akkor mese nélkül vágni és újra hegeszteni ) !!

Új hozzászólás Aktív témák