Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Nem mondom, hogy csak a swaty jó, hanem a gyári makita korong biztos nem jó, megdöbbentő különbség van a swaty javára, mert nekem ezt ajánlották a webshopban. Rendesek voltak meg értettek is hozzá, raktam be a kosárba valamit és felhívtak, hogy nagyon szívesen leszállítják, de ne baccak ki magammal, esztergályosok ajánlásával tudnak jót is adni ami olcsóbb is volt mert valami 1800ért vettem, itthon a barkácsboltban akkor 2550Ft volt egy vágótárcsa. Azt meg azért tudom mert a szomszéddal voltam aki mérgelődött, hogy ugyan ilyet 1500ért vett, a szorító pofa alatt megtaláltuk az elkopott előzőnek az árát, tényleg annyi volt. És ö napi szinten darabol sokat.
[link] találtam neked még swatyt, enyém sem 355 csak 350 mint ez. De szerintem menj be valami bótba otthon, nem vagyok képben nálatok milyen helyek vannak, aztán csak nem xart árulnak. Kisflexből ez a flexco korong is jó, meg a norton is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest