- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tangerine #159 üzenetére
Köszi a linket!
Természetesen - ahogy hangsúlyoztam is - kisebb, egészen finom munkákhoz használnám, nem egy egész kerítéshez. Még esetleg arra gondoltam hogy vékony lemezeket, vagy olyan repedéseket javítanék vele, amelyek pl szerszámokon jönnek létre. A propángáznál persze jobb lenne az acetilén, de azzal elég nagy macera van, és ilyen kis méretben nem is kapni... Persze ez sem olcsó mulatság, mert az egyszerhasználatos palackok marha drágák (6-8e Ft) de néha kellene csak, akkorviszont nagyon. További mániám a kipuffogó készítés, javítás is..
Amit még nagyonjóvolna tudnom megcsinálni, az az alumínium hegesztés..
Lánggal megoldható lenne??? (Egy többszázezer Ft-os AWI gépre egyszerűen nincs és nem is lesz egy jó darabig pénzem)
Emelett épp most akarok én is nézni egy MIG gépet, ha minden igaz az ISKRA gyártmány kedvező árú lenne. Ha megvan a gép adom az infót honnan lehet beszerezni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- Elite: Dangerous
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest