- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Nekem az elődje van (nored eye 2) kollégámnak meg ilyen amit kérdeztél. Teljesen jó mind a kettő. Próbáltam jó néhány 20 ezer forint alatti automata pajzsot, magasan ez volt a legjobb. Ha esetleg ilyet vennél és idővel a koszos védő plexit kicserélnéd arra figyelni kell, hogy csak a víztiszta teljesen átlátszó jó bele különben szart se fogsz látni benne. Nekem jó érzékkel sikerült a vizsgára időzíteni a cseréjét, hogy majd az új plexivel milyen faszán látom majd mit baszok el. Előző este otthon az új plexi berak a régi kidob mert minek már az. Aztán vizsgán volt meglepi amikor felvettem és konkrétan semmit sem láttam benne. Két perc levegővétel és szóismétlés nélküli káromkodást követően uzsgyi futkostam fel alá, hogy adjon gyorsan valaki egy pajzsot mer' az enyém szar. Így utólag már röhögök de ott rendesen elkapott a cifrafosás az idegességtől.

2.5-es rutilos elektródából tárazz be. A nagyon vékony 1mm alatti anyagokat leszámítva a ház körül az jó a mindenhez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- Guide PC230 ipari hőkamera eladó!
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest