Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
agaron
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Jó kis cucc
Manapság nekem is sok hasonló videót dob fel az algoritmus. bár a legtöbb szobrot csinál felesleges anyagokból, alkatrészekből. Most pontosan nem tudom valószínűleg visszaidézni, de ha jól tudom a horganyzott acél hegesztése talán veszélyes a cinkréteg miatt (ugyan ez a krómozott anyag talán), és valamelyiknél a csiszolással sem árt óvatos lenni, de én sima, kezeletlen vas láncot szerintem megboldogult nagyapámnál láttam legutóbb sok-sok évvel ezelőtt. Vagy csak szimplán nem foglalkoznak vele?
(mondjuk a papucsban kvázi roncstelepen hegesztős videók után nem lennék meglepődve).
Ezek miatt amúgy felmerül bennem, hogy egy szimpla menetes szár hegesztése is lehet bajos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(mondjuk a papucsban kvázi roncstelepen hegesztős videók után nem lennék meglepődve).