Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyöször

senior tag

válasz do3om #3434 üzenetére

Sima CO2 sima "szódás" palackkal ugyan úgy tudok hegeszteni, mint a corgonnal. De én azzal tanultam meg.
    Nem volt kedvem kitolni a céógépet múlt héten, kivittem a kistrafómat, bvú hát nem értem hogy hegesztettem én azzal meg mindent 20 évig. Gyerekek. Ez totál gáz, hogy kijöttem a bundással való taknyolásból. Megfogta, meg nem is szakadt le a barona pedig kapta az ívet rendesen, de közöm nem volt az elektródához.

Főleg az, hogy megcsinsálok egy sor varatot, nagy büszkén leütöm a salakot... illetve leüt-ném, már onnan tudtam , hogy rossz az egész mert nem akart lejönni.

Háát. imitt amott fogott egy pici :DDD
    Nagyon türelmes kezdőknek esetleg merem óvatosan ajánlani. a porbeles az luxus hozzá képest. és én azt veszem észre, a bundás mma meg a porbeles az alig érzékeny a munkadatabon a retyóra. ami tényleg érzékeny az a védőgázas mig/mag.

Meg az sem tiszta sor, hogy ne azért vegyünk 3as anyagot mert a 2eset nehezebb megvarrni. A hegesztési eljárást igazítsuk inkább a munkadarabhoz. 2,5nél vékonyabb elektródával meg kell tudni oldani.

Új hozzászólás Aktív témák