Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Sima CO2 sima "szódás" palackkal ugyan úgy tudok hegeszteni, mint a corgonnal. De én azzal tanultam meg.
Nem volt kedvem kitolni a céógépet múlt héten, kivittem a kistrafómat, bvú hát nem értem hogy hegesztettem én azzal meg mindent 20 évig. Gyerekek. Ez totál gáz, hogy kijöttem a bundással való taknyolásból. Megfogta, meg nem is szakadt le a barona pedig kapta az ívet rendesen, de közöm nem volt az elektródához.Főleg az, hogy megcsinsálok egy sor varatot, nagy büszkén leütöm a salakot... illetve leüt-ném, már onnan tudtam , hogy rossz az egész mert nem akart lejönni.
Háát. imitt amott fogott egy pici

Nagyon türelmes kezdőknek esetleg merem óvatosan ajánlani. a porbeles az luxus hozzá képest. és én azt veszem észre, a bundás mma meg a porbeles az alig érzékeny a munkadatabon a retyóra. ami tényleg érzékeny az a védőgázas mig/mag.Meg az sem tiszta sor, hogy ne azért vegyünk 3as anyagot mert a 2eset nehezebb megvarrni. A hegesztési eljárást igazítsuk inkább a munkadarabhoz. 2,5nél vékonyabb elektródával meg kell tudni oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest