Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• setup

aktív tag

válasz makos0078 #2944 üzenetére

Ami az elektromos szelepet illeti… hát én akkor látnék fantáziát benne, ha adott lenne egy gazdasági totálkáros mondjuk alaplaphibás roncs gép donornak és abból ki lehetne műteni az EURO aljzatot is meg a gázszelepet is kvázi ingyen. Akkor lehet, hogy kedvet kapnék barkácsolni. De most alkatrészenként locsolgatni a pénzt kétes minőségű külső alkatrészekre, hogy egy új, még garis gépet modoljak velük… Akkor már tényleg egyszerűbb eladni és az alkatrészek helyett a különbözetet fizetve átmenni EURO munkakábeles típusra.

„Kitámasztani” amúgy egy mozdulat ezt a szelepet, mert a színén látszik, hogy valami réz ötvözet. Az ilyet az ón szereti. Szorítóval összenyomott állapotban egy pákával, ha megónozom a tövénél az 187 fok alatt többet el nem zár, az tuti.

Amikor kerestem a Hyundai beszállítós pisztolybelsőt én azon döbbentem meg, hogy lényegében minden manuális szelepes gép ilyen, de minden „márka”. Nem csak a Panweld.
    Elképesztő, hogy hogyan tudta leuralni az egész világot ez a „megoldás” és kiszorítani az olyan jó OEM gyártókat, mint aki a Te kékedre is gyártott vélhetően filléres árkülönbséggel… Ennél elcseszettebb nem is lehetne már ez a globális kapitalizmus nem?

Hogy ebben mindenki benne van. Ennyire csak az marketing számít már, amiben bármit lehet hazudni, mert soha senkit nem csuknak le érte.
    És inkább a szemetet árulja mindenki az egész bolygón, mint hogy kötnénk egy nemzetközi egyezményt, hogy ezt így ne.

Hangoztatják, hogy nem kellenek szabályok arra, hogy a selejtet ne forgalmazzák, mert a vackot egyszerűen senki nem veszi meg. Tehát a piac szabályoz és a vacak gyártója tönkre megy, mert nem lesz bevétele. De gyerekek, hát közben meg nem ez történik. Mindenki látja.
    A szemünk előtt „fut ki” a használható pisztoly és a gyártója nem ad el semmit, tönkre megy. Utána mindenki benne van és mindenki a szart szereli a gépére.
    Együtt annyi embert csapnak be, hogy még nő is a bevétele annak, aki a vackot gyártja. Amíg ennyire alap egyezmények sincsenek meg, hogy szándékosan a szemétre NEM gyártunk és forgalmazunk, addig hagyjuk már szegény gyerekeket a napköziben fogat mosni nyugiban, de tényleg. Ne ők öljék már meg a bolygót azzal, ha nem zárják közben el a csapot.

Új hozzászólás Aktív témák