Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
showtekk
tag
Szia!
Én ezt rendeltem anno:
Amazon.com: RUIPRO 8K Detachable Full Fiber Optic Armored HDMI 2.1 Cable 65FT, Ultra High Speed 48Gbps, Support 8K@60Hz 4K@120Hz, Dynamic HDR, eARC, Compatible with PS5/Xbox/Blu-ray/TV/Monitor/Projector : Electronics
5év garancia, amióta ez a kábel van nincs gondom, nem volt olcsó de amúgy a sima próbálkozásaim 25ezrekért sem voltak azok, viszont ez működik illetve ha gond lenne segítenek is.
Az aktív részes kérdés alatt mit értesz pontosan? Itt amit én vettem pl ugyanugy adott egy 20méteres kábelrész amit keresztül lehet húzni a lakason es van 2db HDMI fej, az egyik a TV oldalán, illetve a masik a PC oldalán. Tápkábel is jár a kábelhez, akár mind2 oldalon belehet dugni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az aktív részes kérdés alatt mit értesz pontosan? Itt amit én vettem pl ugyanugy adott egy 20méteres kábelrész amit keresztül lehet húzni a lakason es van 2db HDMI fej, az egyik a TV oldalán, illetve a masik a PC oldalán. Tápkábel is jár a kábelhez, akár mind2 oldalon belehet dugni.