- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Sziasztok,
egy hdd-re ismerősöm elkezdett XP-t telepíteni, pedig nagyon nem kellett volna. Dobott neki egy errort, partíció nincs, ezáltal adatok sincsenek.
Adatmentésig még nem jutottam. fsck-t akarok futtatni. mert a mount sem megy. Előbbi esetén azt mondja, hogy Logical sector size (... bytes) is not a multiple of the physical sector size. Ezzel valaki találkozott már? Sehogy se tudok ellenőrzést futtatni, becsatolni meg szintúgy nem tudom a hdd-t.
Ha van valakinek ötlete erre, kérem segítsen, sok adat vár visszaállításra, csak odaáig el kéne jutnom.Köszönöm előre is!
-
alitak
senior tag
Hi!
Segítségre lenne szükségem. Pár hónapja vettem egy Western Digital 250GB 8MB EXT WDG1U2500 külső hdd-t. Gond nélkül fut, mígnem az asztali gépem azt írta ki csatlakozás után, hogy nem lehet felismerni az USB-s eszközt. Ezzel mit lehet csinálni?
Notival simán működik a hdd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest