- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
válasz
King Unique #55877 üzenetére
Köszi!
-
Bossp
addikt
Sziasztok.
Adott egy Toshiba PC P300 wTB-os HDD. A TrueNas kidobta hogy már nem megfelelő az állapota. Ezzel már el lehet küldeni gariba?
-
Bossp
addikt
Sziasztok, adott egy WD Black csoda 2TB, már hazsnálom pár éve, mostanában olyanokat csinál ha nem megy a háttérben semmi ami dolgozna rajta (pl torrent) akkor is szeret hosszasan kerregni mintha dolgozna néha néha egy egy pillanatra, ami lehet már rég fent áll viszont most cseréltem le mindent a gépben hogy full néma legyen (BQ ventik) és rettenetesn idegesítő tud lenni, van hogy akkor is folytatja amikor épp újra indítom a gépet). A HDD-nek van baja vagy ez normális? mintha nem rakná üresbe magát.
-
Bossp
addikt
Sziasztok.
Nem találtam jobb topikot úgyhogy itt kérdem meg. Nem HDD SD kártyáról lenne szó. Sajna hibásnak vélik az olvasók. Milyen adatmentő programot ajánlatok. Fizetős és freeware is érdekelne.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest