- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
end0
csendes tag
Nekem a bolt akadékoskodás nélkül cserélt. legalábbis e-mailben ezt jelezték vissza... Nem igazán akarom reklámozni mert az MPL-es csomagküldéssel eléggé elb@sszák az időt, ma már a futárnál volt, de sajnos nem tudja hol van a cím ezért hétfőn vegyem fel a postán, ezt már 2x eljátszotta, 1x mikor kihozta az előzőt és most a cserénél is.
Szóval a "vizesek" szó nélkül cserélték a megreklamált WD black fzex 2TB HDD-t mert leállításkor súrlódó hangot ad. Előtte azért felhívtam a figyelmüket, hogy ne várjunk a WD válaszára mivel átvételt követő 1. nap jeleztem, hogy problémám van, kérném az azonnali cserét, és hát adták/adják is.
Remélem ők nem egy használttal akarnak próbálkozni, mert akkor az is megy vissza a feladónak.
Egyébként visszaküldés előtt teszteltem, ahogy itt javasolta sp4c3, és minden 100%-os volt. Teleírtam, majd wd programjával ellenőriztem van-e hibás szektor és nem volt. Ennek ellenére nem szívesen bízom a fontos adataimat egy olyan HDD-re ami rendellenes hangot ad.Most várom a hétfőt, hogy hozzájussak a cseredarabhoz és tesztelhessem. Ha ez is defektes lehet újra kellene gondolni a HDD ajánló tartalmát.(anno a WD green ezrx-et is prohardveres ajánlás alapján választottam és nagyon megbántam)
-
end0
csendes tag
Sziasztok!
Új WD 2TB fzex kikapcsoláskor a teljes leállás előtt 3mp-ig súrlódó hangot ad. Rákerestem és több találat is volt erre a problémára, de egyértelmű választ nem találtam arra, hogy hibásak-e. Már jeleztem gariba, elviszik megvizsgálni. Szerintetek normális hogy felbőg kikapcs előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Valami baja van a tápomnak
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest