Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
misi180
csendes tag
válasz
liksoft #16899 üzenetére
szia!
KOndíció:94%
Tejesítmény:100%
ezt írja ki A lemez felületén található 3 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Nincs szükség beavatkozásra.
160gigás vinyó samsungAz lehet a baja hogy hogy van feloszt va : mert c-én van a windows és ott van 20giga a d-én meg 140giga tegnap előtt tetem fel és akkor vettem ezt a vinyót (használtan)mert a másik is ezt csinálta
Meg nicsn yuperolva azt baj ?
-
misi180
csendes tag
szia!
KOndíció:94%
Tejesítmény:100%
ezt írja ki A lemez felületén található 3 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Nincs szükség beavatkozásra.
160gigás vinyó samsungAz lehet a baja hogy hogy van feloszt va : mert c-én van a windows és ott van 20giga a d-én meg 140giga tegnap előtt tetem fel és akkor vettem ezt a vinyót mert a másik is ezt csinálta
-
misi180
csendes tag
Sziasztok!
Aszt szeretném kérdezni hogy mi van a vinyómal játszok vagy netezek vagy msnezek és lefagy meg a vinyó elekezd katogni.Újra indítom ozt kiírvalamit és utána szét szedem kicseréllem a winyóbe vezető zsinort és vmikor beindul de ugyen ez van minda két zsinóral
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest