Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Szia Liksoft !
Volna egy kis problémám. Van egy samsung 160 gigás SATA II-es vincsim. Írtam már Hdsentinel fórumában a problémámról, miszerint egyik pillanatról a másikra 174 hibás szektor keletkezett, valamint 21%-os kondíciója lett
Na már most csak mostanra tudtam leszedni az adatokat róla , hogy többszörösen is meglegyen minden.
Igen ám,csak a hutil nevezetű samsung program csak az IDE portokat pásztázza végig és nem veszi észre a SATA II-es vinyómat.
Na ilyenkor mit lehet tenni ?? Arra gondoltam mélyformázom egy kissé hátha kidöglik vagy több bad sector lesz,de így elég nehézkes
-
Freddy TNT
őstag
Hát nem tudom, hogy a tulajnak mennyire fontos. Na meg aztán lehet, hogy le is lehet menteni. De majd szólok ha vészhelyzet van

De te ki vagy ? Csak nem az a bizonyos Kürt ?
Vagy te is merevlemez javításban utazol ? Érdekelne, hogy hogyan csinálod. (tiszta szoba, műszerek...stb jah és az ár ?) 
-
Freddy TNT
őstag
Gondoltam azért, hogy nem kell durvulni
De mivel ugyanannyi a tűk száma gondoltam megkérdezem... Egyébként meg kattog mint a maxtor vinyók.(na jó nem mindegyik
<de nekem is van egy>)
A winXP telepítő meg sem ismeri. De ha a virnyákról bootolnék akkor elkezdi,csak aztán bezizzen. Gondoltam hátha egy PC-n le lehetne menteni a cuccokat róla. -
Freddy TNT
őstag
Szasztok !
Lenne egy kérdésem:
Hogyan lehet egy laptop vincsit PC-re kötni ? Egy kissé kattog, meg a win sem indul rajta (de azért elkezdi tölteni) A gazdája meg hozzám hozta Backup-ra.
De hogy lehet PC-re kötni?! Néztem a PC-s IDE kábelt,de valahogy nem megy rá (nincs elég hely) Vagy kicsit durvábban kell ?
Előre is kössz !
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nekem is ez van meg de le is szedtem újra a te linked által......az eredmény ugyan az...