Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
veilside03
csendes tag
válasz
liksoft #39159 üzenetére
Értem. Igazából azért fura, mert elsőnek jól működött és tudtam írni/olvasni a winyót. Másodjára meg semmi, plusz kipróbáltam egy 250GB-s WD-vel is, arra is RAW-ot ír, pedig ez jelenleg egy 100%-osan működő rendszerlemez. Ezzel lehet kezdeni valamit "házilag"? Vagy gariban cseréltessem ki másikra? Az a baj, ha mégsem a külső házzal van a baj és elküldöm szervizbe, akkor kifizettetik a postát velem, így a "tutira" kell mennem. Nekem egyértelműen a ház tűnik hibásnak, ha két winyónál is ezt csinálja, amik másik gépben "belsőként" jól működnek.
Még annyi, hogy valahol olvastam, ha egy winyót belsőként használtunk, de külsőként szeretnénk a továbbiakban, akkor külsőként le kell formázni előtte. Igaz ez? Nekem ez hülyeségnek tűnik, de nem tudom. Mivel a 2,5"-os HDD-ket sose kellett formázni, ha külsőként használtam, így sztem a 3,5"-osokat sem kéne...
-
veilside03
csendes tag
Sziasztok!
Van egy WD 1TB-s 3,5"-os SATA3-as HDD-m, melyet belső egységként használtam eddig. Vettem egy külső házat neki, hogy tudjam külső winyóként is használni, és itt kezdődik a probléma: RAW formátumként érzékeli a HDD-t a Windows, formázni akarja. Ha visszateszem "belsőként", akkor a gép látja rendesen a fájlokat és nincs probléma. Más gépen is próbáltam, de ha külső házban, USB-n keresztül használom, akkor van, hogy kattog is. Mivel a tápellátást külön áramforrásról kapja, és nem az USB-n keresztül, így nem tudom, mi lehet a hiba. Az USB kábel, vagy maga a külső ház elektronikája halt meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest