Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
omiki57
csendes tag
Sziasztok! Még mindig birkózom az Intel 320 160GB-os ssd-vel, ami 8MB-ra zsugorodott. Már HDD erase futtatással is próbálkoztam, de továbbra is maradt a 8 MB. Van valaki, aki sikeresen megoldotta a problémát? Ha igen, hogyan? Segítségeteket is előre köszönöm!
-
omiki57
csendes tag
Ez még lemaradt: Serial number: BAD_CTX 0000012D
-
omiki57
csendes tag
Sziasztok! Sajnos az intel ssd-m még nem működik. Kérdezem, hogy sikerült-e már valakinek helyreállítani az Intel® SSD 320 Series (160GB, 2.5in SATA 3Gb/s)-at? Ha igen hogyan? Már letöltöttem többször az iso fájlt, csináltam boot cd-t belőle, frissítettem a firmware-t (4PC10365) , de nincs változás. Az ssd-t a lemezkezelőben látom, de nem lehet inicializálni. Hátha ebben a nagy melegben van valakinek jó ötlete, megoldása a problémára.
-
omiki57
csendes tag
Intel ssd 320-as széria. Firmware-t frissítettem, ssd-t a lemezkezelőben látom, de nem tudom inicializálni, nem tudom formattálni, nem tudok op. rendszert telepíteni rá. Mit lehet még vele tenni?
-
-
omiki57
csendes tag
Intel ssd volt. Ezt elfelejtettem írni. Már annyit elértem, hogy a sentinel látja, a lemezkezelő is a 160GB-ot, de formattálni kellene, hogy teljesen láthatóvá váljon, akkor pedig az adatok biztosan eltűnnek a reménnyel együtt.
-
omiki57
csendes tag
Most olvastam a hozzászólásokat, köszönöm a jó tanácsokat. Sajnos tapasztalatlan voltam, bár mindig egy kis bizalmatlanság él bennem, ezért több helyre szoktam menteni. Most egy kicsit lanyhult a figyelem.
-
omiki57
csendes tag
Egy általam nagyra tartott kolléga segített, amit ezúton is köszönök neki. Sajnos az adatok eltűntek. Munka lesz bőven, hogy helyre állítsam. Kérdés az maradt, hogy ezután milyen ssd-t használjak, az Intel jó márkának tűnt, vagy még maradjak a hdd-nél, hátha megbízhatóbb? A régi hdd-k még mindig jól működnek, de az újabb szériából (talán 2 éves) is belefutottam egy adatvesztésbe.
-
omiki57
csendes tag
Sziasztok!
Tud-e segíteni valaki, vagy van-e valami ötletetek? T500-as gépemben 160 GB-os ssd van, befejeztem a munkát, kikapcsoltam a gépet, hazajöttem, bekapcsolnám, de nem látja az ssd-t, más gépbe ha berakom, akkor sem látni sehogyan sem, mintha benne sem lenne. Kb 2 éves lehet.
Ilyenkor mi van? Adataim rajta vannak, szerencsére egy héttel ezelőtti mentésem van a nagy részéről.
Üdvözlettel: Orosz Miklós
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- További aktív témák...
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő