Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a1s
csendes tag
HDD guruk HELP!, a problémám az alábbi:
Pénteken vettem egy vinyót az alábbi paraméterekkel:Western Digital 500Gb SATA-II 16Mb WD5000YS Raid
Ez az egy vinyó van a gépben, feltelepítettem rá az XP-t, minden szépen ment, felkerültek rá progik, minden fut, de egyszer csak egy tesztprogram futtatása közben magától újraindult a gép.
Ezután azt az XP be se töltődött, a POST screen után kiírta, hogy valami baj van a lemezzel, és hogy az újraindításhoz nyomjak Ctr+Alt+Del-t. Minden újraindítás után ez van. Megpróbáltam legyalulni az egészet, beraktam XP telepítő CD-t, hogy majd leformázom, de kiíródik, hogy: "a cd romról való indításhoz nyomjon megy egy billentyűt", meg is nyomom és utánna semmi, nem ír ki semmit, sötét marad a képernyő.
Az alaplapomhoz adtak egy DVD-t, azon van valami freeDOS,a mi autómatikusan eléindul, ha berakom. Beraktam, látja a C: meghajtót, látja a fájlokat, meg tudok nyitni "TYPE" parancsak szövegfájlokat. Aztán megpróbáltam DOS-ból formázni, de azt írta ki, hogy az első 5 szektor valamelyike hibás lés ezért nem lehet formázni (vagy valami hasonlót.)
Mit tegyek???????

Új hozzászólás Aktív témák
- Forrmell.enn
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest