Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Szal itt...mindkettőtöknek válaszolnék egyben.
Tehát ez már régi cucc..nálam ment rengeteget..rajta voltak a hasznos kiegészítő progik melyet egy épp javítás alatt lévő gépbe merevlemez áttétellel akartam megoldani, beindult a 2esben áttettem a progikat majd visszaépítettem volna a sajátba és ekkor tapasztaltam azt h megse nyikkan.
Nem esett le vagy vmi, nagyon hímestojásként bánok ezen dolgaimmal.
Nemtudom mi ütött belé, lehet megunta.... -
Apollo_21
addikt
Sziasztok, remélem ez a megfelelő topic erre...
Megpróbálom röviden, velősen.
Adott 2gép, az 1es gépből a merevlemez kiszed, 2-es gépbe be...progik felmásolva...eltellik cirka 40perc.
Vissza 1es gépbe...namost itt a gond...az eltelt időben úgygondolta h már nemakar elindulni se Bios sem Windows nem látja, egyszerűen felsem hajlandó pörögni. Még úgyse mukkan meg ha a kábel ki-be van dugogatva pillanatoknént.A merevlemez egy 4éves Samsung HD103SJ 1Terrás példány, nemvolt sem hangos sem nehezen induló, mindezidáig tökéletes üzemben müködött...
Érdemes próbálkozni adatmentéssel? Esetleg ha netán elektronika hibás ugyanilyet találnék áttenni róla? vagy tudomisén..az adatot mi őrzi egyáltalán, azt is jólenne tudni
Persze nem ENSZ és NATO titkokat őriz, de fontos segédprogik gyűjtek össze az elmúlt 10év során
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - egybe 4db RTX 4070-es Legion Pro 5 gép eladó - 2M Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest