Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
muranyig
tag
sokan írták, hogy a wd red halk, hangtalan, NAS-ba jós, stb...
beraktam egy synology ds213j-be, és miután felpörög, azt hittem, hogy a nas ventije lett hangosabb, de nem, hanem a wd red ad neki még pár decibelt...
Ez normális szerintetek? -
muranyig
tag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
én is beállítottam a 206-ot, kicsit változott, nézzem tovább?
-
muranyig
tag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
mekkora értékre állítsam szerintred?
-
muranyig
tag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
köszi, megnézem...
-
muranyig
tag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
köszi az infó. Lehet tenni ez a parkolás ellen vmit?
-
muranyig
tag
Sziasztok, szeretnék segítséget kérni. Vettem új gépet, beleraktam a 2 hdd-met egy 640-es, illetve 1tb-os samsung. A rendszer ssd-n fut. a 2 hdd néha elkezd kattogni. Nem értem mi bajuk van. (régi gépben nem kattogtak - ott volt egy chieftek 450-es táp, most vettem egy Corsair 600w-os modulárisat).
Lehet vmi beállítás probléma? Azt vettem észre, hogy ha belépek az egyikbe, akkor kattan egyet...aztán megint... gondolom, hogy felpörög. Lehet, hogy vmi energia hatékonysági beállítás van ami állandóan leállítja, újraindítja őket? Kicsit parázok már, mert családi képek vannak az 1tb-oson, és nem szeretném elveszteni őket.
Szerintetek mi lehet?
Asus H87plus lapom van, és felraktam az AI suite 3-at, ahol beállítottam, hogy halk legyen a gép (ventik) - lehet itt ment el a dolog?UPDATE, most másolok egyikről másikra, állandóan mennek, így nem hallok kattogást... Komolyan mondom én kattanok mindjárt meg
mi lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Orvosi kérdések
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Samsung A17 mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest