Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DENON
tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Sztem a sorrendet meg kéne cserélni.
Előszőr nyugi,aztán kábelcsere,vagy átdugás. -
DENON
tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Kipróbálom.
Számomra eléggé aggasztó dolog,csak jókat hallottam a termékről,és pont jól belenyúltam a legrosszabba talán,de csere és jó lesz gondolom.
Vinyó próblémám még sosem volt amúgy, két samu van/volt a gépben idősek is tele is vannak,de műkődnek hibátlanúl./közel három évesek/egyébként semmi bajuk nincs/
Ez meg szerencsétlen elsőnap itt haldoklik.
Amúgy nem nagy a betegedési arány a vinyóknál ugye ?csak mert nem akarok hetente vinyót cserélni és adatokat másolni. -
csika
tag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Köszönöm,
pompás megoldás!Alaplap BIOS-át most frissítettem életemben először ... Ezt követően a Wondows nem akart települni az új vinyóra ... fél nap után vettem észre, hogy be kellene állítani a proci sebbeségét a normális értékre ... utánna minden zsír!
Köszi mégegyszer! -
lazydog
addikt
válasz
Cyberslider
üzenetére
Egyetértek.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest