- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
liksoft
nagyúr
válasz
espeke #10849 üzenetére
Ha igaz, akkor az a 21-es láb. (Ellenőrizd le.) [link] Az a DDRQ láb, vagyis az adatátvitel vezérléséhez tartozik. IRQ/DRQ interrupt vezérlés. Ilyenkor még PIO módban (ott sem minden formában) működhet. Vagyis lehet, hogy elkerülhető a javítás, de........
Ha NTFS van rajta, akkor az NTFSDOS nevű program körül keresgélj. Lehet, hogy ezzel DOS-ból tudsz menteni. Figyelem, 4GB a korlát!
-
liksoft
nagyúr
válasz
espeke #10809 üzenetére
Igen. Már írtam, nem mindegy melyik tű törik ki. A BIOS-ban tiltsd ki az UDMA üzemmódot. Hátha az UDMA kommunikációhoz kellene az a láb. De ha esetleg megmondod melyik is az........ Elképzelhető, hogy közelebb jutunk a megoldáshoz. Viszont azt is jó lenne tudni, a mellette lévők a panel forrasztásánál sérültek-e?
U.i.: Azért eléggé meg kell gyalázni egy winyót, hogy kitörjön a lába....
-
gooool
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz
espeke #10782 üzenetére
én jártam már így h kitört valamelyik tű az ide csatiból, de szerencsére "ment" a vinyó és tudtam adatot menteni...
másik gondom régen a következő volt: volt egy maxtor vinyóm és elkezdett egyik napról a másikra szaporodni a bad sector rajta (tipukus hiba volt ezeknél a sorozatoknál a gari utáni "hirtelenhalál"), 3 partíció volt: 2db fat32+1 ntfs... nem is szórakoztam vele, vettem inkább egy új vinyót és miután húztam rá rendszert, dos alól a fat32es partíciókról mentettem a menthetőt... az ntfs-el viszont szívtam, mert xp alatt nem tudtam rajta böngészni... tettem fel egy uhu linuxot és az alól láttam normálisan és le tudtam róla majdnem mindent menteni... a művelet után próbálkoztam a vinyót rendbetenni, de megdöglött 1-2napon belül...adatmentésre 1próbát szerintem megérne a linux...
-
Imco
őstag
válasz
espeke #10768 üzenetére
Ha az adatok is kellenek... 1 probát megér, bár az eddigi kisérleteid számával arányban nő a veszteség elvi valószinűsége! /3-4dl whiskey után ez szép mondat tőlem
/
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gmail
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest