Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamachi
csendes tag
válasz
pilsner
üzenetére
Hello
DVD nélkül is probáltam már, egy ideig semmi gond nem volt az adatátvitelel.Néhány nap után viszont ismét jelentkezett a hiba ugy, hogy nem volt bekötve a DVD.Kicseréltem a Sata kábelt ami a merevlemezre volt csatlakoztatva de semmi eredmény.
(sry véletlen pilsnernek küldtem)
-
whisperity
tag
válasz
pilsner
üzenetére
Laptopnál még az is kérdéses, hogy a 3-ból melyik 2 port van egy csatornán. Ha jól tudom léteznek olyan eszközök, amelyek nem kérik az Y kábelt, elboldogulnak egy USB-vel is.
Bár arra készülj fel, hogy az ilyen meghajtók a nem hálózatról működő, akkumulátoros laptopot hamarabb kisütik.
-
liksoft
nagyúr
válasz
pilsner
üzenetére
Azt gyanítom, hogy kevés feszültséget kaphat az eszköz, és ez bizonytalan működést eredményez. Sajnos az USB port terhelhetősége eleve kisebb mint amit a specifikáció szerint egy drive szokott kérni, de az eltérés nem jelentős, így mindenki használja. De szerencsétlen párosítás során (USB a szabványt alulról tudja, drive felülről) bizony sok problémát szül. Vagy aktív USB hub használata, vagy Y tápkábel segíthet. Az Y kábel esetén viszont figyelni kell arra, hogy két USB csatornát használjunk, ne egynek a két portját. Ugyanis az áramfigyelés nem csatlakozónként, hanem csatornánként van. Ezért ha nem két csatornát használunk, nem fog megnőni a terhelhetőség, sőt, az indításkori áramfelvétel a csatorna tiltását hamarabb eredményezheti, hiszen mindkét csatlakozóján egyszerre történik a "rántás".
Vagyis nem egyszerű, nem olyan mint amilyennek a marketingesek eladják. Sajnos úgy tűnik, az USB3 esetén sem sokkal jobb a helyzet. Valamennyit igen, de.....
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kevés tápot kap. Ugye a hátlapi forrasztott USB-ről hajtod asztali gép esetén, nem előlapi "kolbász" végéről?