Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDog
aktív tag
válasz
hamachi
üzenetére
Akkor ezt a szoftvert hagyjuk végül is ha a DVD meghajtó nélkül minden tökéletesen működik, akkor ott lehe a bibi, mielőtt veszel egy újat érdemes lenne kölcsön kérni egyet kipróbálni azzal működik-e. Ha igen örülünk, hogy meg van a hiba forrása és csak DVD meghajtó csere kell.
Ha nem működik gáz van, mert az amúgy nagyon jól felépített konfigodon így első ránézésre egy bibi van a proci alaplap kompatibilitás. Én magam mielőtt procit vagy alaplapot vettem mindig ellenőriztem hogy állnak egymáshoz, nem találkozta ilyesmivel, Így a prociknál az azonnali kérdéseknél meg kellene kérdezni más járt e így, mennyire 100-os. Elvileg a proci órajelét, szorzóját még kitalálhatja (max alapjáraton) az alaplap, de a feszültséggel nem tudom hogy áll...
-
McDog
aktív tag
válasz
hamachi
üzenetére
Úgy látom a letöltésnél 3 lehetőség van.
2 arról szó, hogy ha a START/vezérlőpult/eszközkezelőben valamit nem talál a rendszer akkor a fájlokat egy mappába kitömörítve eszközkezelőben e fájlokat közül .inf fájt kiválasztva telepítjük. Ehhez tudnom kellene most jelöl e ott valami ismeretlen eszközt a Windows, ha van, jobb egérgomb, illesztőprogram frissítése.
A windows 7 viszont valószínűleg megtalálta, feltelepített mindent így látatlanba nem tudom megmondani mit frissíts.
A 3. lehetőséget a 11 MB-os .exe-t kellene megpróbálni.---egyébként ott az eszközkezelőben van ismeretlen eszköz?
-
McDog
aktív tag
válasz
hamachi
üzenetére
Elvileg akkor a SATA kábelt is kihúzhatjuk a hibás elemekből.
A Intel SATA AHCI/RAID Controller driverből a legfrissebb van telepítve? -
-
McDog
aktív tag
válasz
hamachi
üzenetére
Miután a HDD-t kicserélted és a hiba még mindig jelentkezik így a HDD-t kizárhatjuk. Milyen konfigod van? DVD nélkül minden jól működik? Mert akkor kiszűrted a hibát. Az oprendszert IDE módban, vagy AHCI-ban telepítetted, mert pl nekem a Pioneer DVD íróm AHCI módban nem szeret bootolni. Kicsit minden esetre teszteld DVD meghajtó nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kutya topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Annak kéne utánanézni, hogy ez járhat-e az említett hibajelenséggel. Az tápod milyen?