Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
ArpiCBR929
üzenetére
Szerintem pedig elég jól látható. Itt egyértelműen közli, hogy IDE HDD esetén ezt kell használni:

Itt is egyértelmű:
IDE Host -> SATA HD vagy fordítva:
A fekete panelon, ami egyébként újabb gyártmány, fordítva van.
USB átalakító is használható, csak az jobban bekorlátozza a sebességet, továbbá mobilfiókhoz nem is tudom használni, mert van egy olyan sajátossága, közvetlenül a merevlemezbe kell dugni.
Legalábbis, ami nekem van:

Annyira érzékeny a fiók által közbeiktatott vezetékezésre, hogy ettől adatátviteli hibákat produkál. Sőt, nekem hibás szektorokat is dobott az egyik lemezen, aminek egyébként azóta sincs semmi más baja. Csak épp ott virít 27 áthelyezett szektor és 7423 kapcsolati hiba. Szerencse, hogy ennek a kis HDD-nek amúgy sincs már használati értéke.
Tesztjeim során bebizonyosodott, hogy ezek a hibák csak akkor növekednek, amikor mobilfiókon keresztül dugtam össze.
-
liksoft
nagyúr
válasz
ArpiCBR929
üzenetére
Szakembernek sem tiszta sokszor. Viszonyítás kérdése, a gyártó honnan nézi. Csak a teszt mondja meg, tudod-e használni, és milyen beállítások mellett. Viszont mivel régi cuccokról beszélünk, kérdéses lehet, a tápegység bírja-e majd a nagyobb terhelést.
-
Kernel
nagyúr
válasz
ArpiCBR929
üzenetére
Azt a fajtát nem próbáltam, de szerintem arra is vonatkozik, hogy az alaplap SATA-vezérlőjét IDE-kompatibilis módba kell állítani. AHCI nem jó hozzá.
Erre írtam múltkor, hogy az alaplapomon szerencsére kétféle vezérlő is van (Intel, AsMedia), így elég volt csak az utóbbit kompatibilisre állítani.
Amit linkeltél, a leírással ellentétben nem kétirányú, hiányzik róla egy csatlakozó. De ha megnézed a hozzászólásomban szereplő fotókon a csatlakozók feliratát, ami számodra szükséges (IDE HDD), az rajta van:
http://prohardver.hu/tema/hdd_problema_segitsetek/hsz_41741-41741.html
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Eladó 2 db pixel 7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi