Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiWan13
tag
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Kösz a gyors választ, már írok is nekik.
-
Frod
addikt
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Nem lehetne, ezt én is hasonlóan gondolom, csak hogy az üzlet meg tuti nem fogja így gondolni, 1 bad sectronál nem nem fognak bevenni cserére semmit

(Plusz az is ott van, hogy vagy 600 GB adat vanrajta , és bajosan tudnám csak most máshová másolgatni a dolgokat + a teljes Steam mappa is rajta van - igazi first world problem
) -
Frod
addikt
válasz
VegyesTamás
üzenetére
A Win7 teljes formázása sem pár mp, a 320 gb-ot törölgette vagy fél-1 órán át.
De egyébként ha már most pont aktív a fórum feltenném másik kérdésem is:
Az alig 3-4 hónapos Western Digital Caviar Black 1 TB tegnap összeszedett valahonnan egy bad sectort, és máris 98% az állapota csak!
Így, hogy most mentesítem a torrent (ezáltal a folyamatos adatírás) alól, várható, hogy stagnálni fog ez a szám, vagy innen ez már csak egyre rosszabb lesz?
Kicsit durva, hogy ezt mondják a legprémiumabb vinyónak így az alsó kategóriában erre tessék... mindössze 31 napot ment még csak. -
pjen
félisten
válasz
VegyesTamás
üzenetére
Biztosan igazad van,ebbe sosem gondoltam így bele.Vagy másfél éve SSD t használok azóta nem formáztam csak pen-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest