- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Ment már huszasnak Nálad? Az IDE drive kapacitása visszakorlátozható. Azért nem írtam, mert nagyon ritka. Időnként gar csereként szoktak ilyent csinálni. Eredeti kapacitásúra visszaveszik, ha nincs már raktáron olyan, vagy márkás gyártónál is találkoztam, amikor nem volt raktáron és kicsivel rendelték a gépet. (Visszavette, nem adta ajándékba a pluszt.) Lehet ilyen csavar is. Ezt a kollégám tudná leellenőrizni (az Ő területe), én nem tudom mivel csinálja.
-
liksoft
nagyúr
Autót szerelek. Már nem leszek ma sokáig net közelben.
Nézd meg másik kábellel (1), vagy másik gépen. Szerintem valahol bithibás. Lehet winyó panelen hiányzik egy tüske (2), forrasztás elengedett (3), vagy a vezérlő vacakol. Nézd meg UDMA nélkül, hátha az alaplap felé adatátviteli szinkronhibás (nem hiszem). A kapacitás limit a családhoz tartozik (aminek van nagyobb tagja) a leírás szerint 32GB-os, így itt valószínűleg nem játszik szerepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest