- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Petike168 #19576 üzenetére
A Samsung és más külső hdd-k is úgy vannak beállítva,h üresjáratban x perc után automatikusan kikapcsolja magát (tányér forgás leáll),energiatakarékosság,felesleges üzemidő-használat,melegedés csökkentése végett (élettartam növekedése),de amint újra használják megint automatikusan újraindul a forgás. Szerintem nem nagy gond ez
,bár kicsit zavaró, tény
,de amúgy semmi hibája,ezen "pici kellemetlenségen" kívül gondolom,az meg,h így kevesebbet fogyaszt,élettartama nő,az csak nem gond...
Progijába esetleg lehet állítani ezen (elnyújtani a leállást),most hirtelen nem tudom
,WD-nél lehet a smartware-ben,v esetleg OS energiagazdálkodásban vmit állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gmail
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest