- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
viktor_v #23451 üzenetére
Küllem...[teszt] M2 hullámos karcálló felülete,S2 a prémium kategóriás cucc,ahhoz pl.jár tok is, a C2 az igazán jó,de aszem csak ázsiában kapható.
Új usb3-as M2-be már 2 tányéros samu M8 hdd van - ami gyorsabb,1 TB-os méretbe 3mm-el vékonyabb - ,S2-be is a legújabbakba,de a sorazatszámok alapján ki lehet találni.
TV-s célokra jók ezek (bár nem kifejezetten arra valók),ált.Full HD-hoz elég usb2 is (de nyilván 3.0-t vegyél,ha PC másolásra stb. is kell majd). Ami kis hiányosság,h nem lehet rajtuk firmware-t frissíteni (mint pl. WD-ken),amivel az esetleg kompatibilitási dolgok kiküszöbölhetők (volt akinek más 2,5"-nél FW update után lett jó a lejátszás)
Még annyi,h usb3-as M2-nél néhányan (nem mki) panaszkodtak,h usb2 portba csak Y kábellel volt hajlandó menni,nemtom TV-nél ez okozhat-e gondot... -
Imco
őstag
válasz
viktor_v #23445 üzenetére
Valóban jó a samsung, de én a külső tápra esküszöm.
Nálam egy A-Data NH03 1 TB van erre a célra, egy samu tv-vel.
Árban talán egy kicsit kedvezőbb is.A TV sem támogatja az USB 3-at ezért ha nem létfontosság, vehetsz usb 2 is.
Igaz az USB3-t javaslom én is.
A Full HD megy rajta /az enyémen/ simán.
Milyen típus a TV?
A 6-os széria már gyönyörűen kezel mindent, de ott már akár a gépről is filmezhetsz ALL sharon keresztül.Szerintem...
-
spista222
addikt
válasz
viktor_v #23445 üzenetére
A merevlemezhez nem tudok nagyon hozzászólni de én meg vagyok elégedve a Samsungokkal.
Mivel 2,5" és hordozható így 5400rpm-es a benne lévő hdd ami maximum kb 70-80MB/s sebességre lehet képes ha USB 3.0 án használod. Ne tévesszen meg az odaírt sebesség mert az csak az USB 3.0 sebessége. Ha USB 2.0-án használod akkor ez lecsökken 20-30MB/s körüli értékre de még ennek is elégnek kell lennie a HD filmekhez(bár nem tudom de szerintem nincs 10MB/s-osnál nagyobb bitráta).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest