Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
Interceptor
üzenetére
Kipróbálod: ssd+hitachi legyen bekötve csak, ha jelentkezik a hiba, akkor valamelyik a 2 közül.
HDsentinel mit mond a hitachi-ra?
-
Daert
őstag
válasz
Interceptor
üzenetére
Hali.
Kérdezd meg az Aqua-t.
Vagy vedd fel a Kapcsolatot itt a PH-n Blackvinyl kolegával.
Re:13552. Imco:
Rajt vagyok a problémán,nem tudtam hogy ez OFF
és máshova tartozik. -
Imco
őstag
válasz
Interceptor
üzenetére
Néhányszor volt téma az utobbi pár honapban. Az legutobbira kb ezt irtam : Semmi esélyed.
Nincs magyar WD. A kiskerrel vagy szerződéses viszonyban. Jogutodot keresni a cégnek. Szerencsés esetben nmegtalálods a nagykert aki forgalmazta, és találsz egy kiskert aki befogad a szárnyai alá az ügyintézésre. Esetleg felveszed a Taiwani /vagy milyen/ anyacéggel a kapcsolatot, és ugy probálsz valamit.
Ha sikerül osztd meg velünk is kérlek a modját, mert néhányan hasonló cipőben járnak.
Szerintem...Egy őstagnak már nem mondom, hogy használja a keresőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és máshova tartozik.