- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
ricshard444 #26724 üzenetére
Jó hát az árakról nem is beszélek, mert igazi rablás árak vannak még mindig a boltokban.
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #26717 üzenetére
Nekem WD Blue van, 2 tányéros, igaz csak külső hdd-nek használom, de nem vettem észre, hogy lassú. 30Mb/s-el másol, de ez gondolom az usb 2.0 miatt van
Szerk: Árvíz előtti, 2010-es vétel
-
djculture
félisten
válasz
ricshard444 #26717 üzenetére
Ja haver is az árviz előtt vett sikeresen olcsón de két tányéros wd-t, aztmondta hogy 35megával is képes olvasni irni ha jobban megtelik. A tipus számából kilehet deriteni hogy 1 vagy 2 tányéros.
Igazi vicc mert én két ide 160 gigás blu-t vettem ez egy tányéros és ha fullon teleióvan is 85 el másol. Most akarom majd összenyomni raid 0 -ban úgy már ott lesz a szeren. Utálom ha a háttér tárra várni kell -
djculture
félisten
válasz
ricshard444 #26715 üzenetére
Hitachi azt fel se soroltam mert annyi hibás van hogy villával dobáljuk őket kis túlzással. Bad sectoros az összes egy idő után. De ha van gari rá és biztos akkor mi bajod lehet. Legföljebb kinyiródik kapsz egy wd-t, amire lesz gyári gari.
-
djculture
félisten
válasz
ricshard444 #26713 üzenetére
Mindegyikből vannak szr szériák. wd ből a green szörnyű.
A samsungra jellemző a problémák elfedése és a 1-2 éves normális használt után a zajosodás, lelassúlás. A haláluk egyik pillanatról amásikra következik be mert a smart riasztási értékek elvannak torzitva gyárilag.
A seagate meg a kattogási bajnok újabban.
wd blue aztmondom ami ér valamit, de abból is ami 1 tányéros, a 2 tányéros az csiga lassú ha félig megtelik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 1tb M.2 9100 Pro ÚJ, 5év gari, számla
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- iPhone 16 Pro Max 512 GB GARI: 2028.06
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest