Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Pancsermeste #13673 üzenetére
Simán el tudom képzelni, hogy a drive belső adminisztrációs táblája sérült, mely a SMART adatokat tartalmazza. Így azt nem tudja kezelni, de ez az alapvető működését nem befolyásolja, tehát dolgozik. Ezzel csak az a baj, ha keletkezik hibás szektor, annak cseréjét nem tudja elvégezni. Ez így "vakrepülés". Hurcimba winyónak jó, de letöltőnek sem használnám. Ha a gyári tesztprogram hibát ad rá, akkor gariba kéne cserélni, ha az még él.
A hibát hibás tápellátás okozhatta. Így ott célszerű a lehetséges hibalehetőségeket felderíteni, és ha van gond, azt sürgősen (következő drive előtt) orvosolni.
-
Imco
őstag
válasz
Pancsermeste #13673 üzenetére
Ebből az aspektusból nem látom át. Mi, mit, miért okozott.
Az viszont szinte biztos hogy az LLF ellen javalt a mostani új vinyóknál.
Várd meg a holnapot. Talán Liksoft okosabb leszt mint én.A smarttal arra utaltam, hogy mennyi minden nincs, ha nincs smart.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
Pancsermeste #13670 üzenetére
Nem tudom szépen megmagyarázni /talán Liksoft kolléga megteszi
/, de azonnal likvidálnám.+ vennék egy új tápot.
Annyi siró embert láttam már adatvesztés miatt, hogy a legkisebb jelre is azonnal cserélek.
Persze, persze letöltő vinyónak még jó, meg hasonlóak, de hát senki sem szeret egy potenciális adatvesztéssel még letölteni sem!
Addig egy kis smart infó.Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- PS Plus előfizetések
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest