- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Nordic #54084 üzenetére
Hát at hiszem a másik vinyóval nem lett szerencsém. A HDS még csak 1%-nál jár, de már 100 fölött van a hibás/rossz szektorok száma. Szerintem ezt a vinyót elengedem, erre kb semmit se mernék tenni amúgy sem. Az újrainicializálás során le is dobta magáról a windows(lehet elfogyott a maradék százalék is). Nem tudom mit kaphatott a vinyó(fizikai behatást biztos nem), de az odavágott rendesen.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Nordic #54081 üzenetére
Szia!
Én már több HDD-men is végrehajtottam ezt az eljárást, amik visszaálltak 100%-ra azok már több hónapja (van amelyik majdnem 1 éve) azon is maradtak, pedig van rajtuk igénybevétel bőven!
Igaz ezek régi "hagyományos" HDD-k, 500 és1000 GB tárhellyel. (már hozzám is használtan kerültek)
Ui:
Az én vagy mások tapasztalatai természetesen nem garantálnak semmit!
Csak annyit jelentenek hogy az eljárás működhet nálad is! (akár hosszabb távon is) -
King Unique
titán
válasz
Nordic #53951 üzenetére
De, van lehetőséged kipróbálni másik OS alatt, lásd pendrive-ról bootolt WinPE vagy Linux Live rendszer.
Ha az előbbi live rendszer(ek) alatt lehet inicializálni, particionálni a HDD-t, akkor a nálad telepített Windows a hiba forrása, ellenben annak fejtegetése értelemszerűen nem ennek, hanem az adott Windows topiknak a témája.
Ha SATA-n a fizikai csatlakozás biztosan rendben van és a pendrive-ról bootol live rendszer sem tud mit kezdeni a HDD-vel, akkor meg vsz a HDD hibája, amit ilyenkor lehet visszavinni és garanciális cserét kérni, vagy belföldi online rendelésnél 14 napig van lehetőség visszaküldeni és elállni a vételtől.
Ennyi! -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Nordic #53948 üzenetére
Eseménynapló log ezt dobja:
"A(z) alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Indítás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID:
Windows.SecurityCenter.WscDataProtection
, APPID:
Nem érhető el
, felhasználó: NT AUTHORITY\SYSTEM, SID: S-1-5-18, cím: LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával), futtatási alkalmazástároló: Nem érhető el, SID: Nem érhető el. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszközzel módosítható." -
liksoft
nagyúr
válasz
Nordic #17625 üzenetére
Igen, pont ezt a három file-t kellene a rendszernek lezárni, hogy el tudja engedni a drive-ot. Az MFT tartalmazza az összes könyvtár és file nevét, struktúráját. A másik kettő egyéb adminisztrációhoz kötöttek. Egyébként elég egy aktív könyvtár, és már nem biztos, hogy elengedi a rendszer. Nálam XP-n a TC ha azon a drive-on áll, nem lehet leválasztani.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Nordic #17612 üzenetére
Szia!
Ha jól emlékszem, ez a drive titkosítható is. Ha igen, akkor az USB hídchip röptiben az első perctől titkosítva rögzít a felületre. Így akár az, akár a drive halt meg, az adatoknak lőttek. Viszont ha W7 alatt látható, akkor lehet kompatibilitási gond is.
Próbáld meg hátlapi, forrasztott USB csatlakozóból Y kábellel (egymás melletti USB és nem egymás fölötti használatával!) megpróbálni, hátha tápellátási gondjai vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Borderlands 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- Philips LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Kuponkunyeráló
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 500GB Sata SSD-k Samsung, Kingston
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest