Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dKes
tag
válasz
Veriakilis
üzenetére
Szia!
Ez a Maxtor-nak talán a leghírhedtebb szériája - nekem is volt ilyen két évig sem bírta. Elektronika hibás lett. A hűtésre különösmód érzékeny - jó hűtéssel ki lehet(ett) volna tolni az élettartalmát valamivel.
A következőképp szokott haldokolni ez a széria: először kb. 20:1 - 10:1 arányban nem indul el - ekkor "Calypso" hdd-ként ismeri fel magát (innen a sorozat másik szlengneve ... - asszem a Maxtor SCSI vinyói tartoztak ide) és nem boot-ol be. Ez a stádium akár hónapokig is eltarthat (akár fél évig). Aztán a kezdeti arány el kezd rohamosan romlani és előbb utóbb többnyire el sem indul. Nálam a végére kb. 20:1-hez volt az arány, hogy elindult-e egyáltalán, de voltak olyan napok, hogy egyáltalán nem. Én ebből indulnék ki - próbálgatni szorgalmasan, ha elindul akkor mindent lerántani róla. Nekem is sikerült - bár én nem vártam meg a legutolsó stádiumot.
Amennyiben nagyon nem megy, akkor persze lehet próbálkozni panelcserével és szektoronkénti olvasással menteni a menthetőt vagy picivel drágább megoldás (ha fontos adatok voltak) a Kürt ...
Tekintettel a széria haldoklási tulajdonságaira nem véletlenül akart szabadulni a gazdája tőle (általában jó előre észre lehet venni) ...
-
cocka
veterán
válasz
Veriakilis
üzenetére
USB-s rackből próbáltad? Ha USB-s racken nem pörög le és semmi baja sincs, akkor valószínűleg más baj van.
Szar vinyókat mindig érdemes USB-s rackről tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Samsung 980 PRO 2TB M.2 Gen4 OEM SSD
- Corsair mp 600 core XT 4 TB
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest