Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Ha tényleg jók a BIOS-beállítások (alaplap felismeri) - de gondolom ez így van, mert egy darabig használtad ugye... - akkor szerintem kár szenvedni vele. Megy vissza garanciába és kenjék a hajukra.
Neked kevesebb szál hajad hullik ki, az időd is megmarad, és lesz egy új vinyód. (Én személy szerint különösen utálok ilyenekkel szenvedni).A windowsba épített lemezkezelő teljesen alkalmas az utólag beszerzett, beszerelt HDD-k beüzemeléséhez, a többi "pénzes" proggi akkor kell, amikor valami olyant szeretnénk, amit ez nem tud... pl. partíciókat összefűzni meg átméretezni adatvesztés nélkül - de tapasztalatból mondom, hogy azokkal is elég életveszélyes a dolog.
A HDD-buzeráló programok (pl. SeaTools) elvileg egér nélkül is működnek, de ha "csak úgy" indítod, akkor elképzelhető, hogy kell hozzájuk valamilyen driver is (mármint az egérhez), de ez nem biztos (több mint két hónapja használtam utoljára, nem emléxem, hogy kell-e hozzá oprendszer). Ha Ultimate BootCD-n keresztül indítottad, akkor ott mindennek pikk-pakk mennie kellene, mert alácsüccsentik azokat a programocskákat, amik kényelmesebbé teszik a működését - ha mégsem, akkor itt megáll a tudományom, mert most éppen nem tudom kipróbálni, hülyeségeket meg nem akarok írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- EA Sports WRC '23
- Jövedelem
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest