Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• khalox

őstag

válasz Worker #6785 üzenetére

Ha tényleg jók a BIOS-beállítások (alaplap felismeri) - de gondolom ez így van, mert egy darabig használtad ugye... - akkor szerintem kár szenvedni vele. Megy vissza garanciába és kenjék a hajukra.
    Neked kevesebb szál hajad hullik ki, az időd is megmarad, és lesz egy új vinyód. (Én személy szerint különösen utálok ilyenekkel szenvedni).

A windowsba épített lemezkezelő teljesen alkalmas az utólag beszerzett, beszerelt HDD-k beüzemeléséhez, a többi "pénzes" proggi akkor kell, amikor valami olyant szeretnénk, amit ez nem tud... pl. partíciókat összefűzni meg átméretezni adatvesztés nélkül - de tapasztalatból mondom, hogy azokkal is elég életveszélyes a dolog.

A HDD-buzeráló programok (pl. SeaTools) elvileg egér nélkül is működnek, de ha "csak úgy" indítod, akkor elképzelhető, hogy kell hozzájuk valamilyen driver is (mármint az egérhez), de ez nem biztos (több mint két hónapja használtam utoljára, nem emléxem, hogy kell-e hozzá oprendszer). Ha Ultimate BootCD-n keresztül indítottad, akkor ott mindennek pikk-pakk mennie kellene, mert alácsüccsentik azokat a programocskákat, amik kényelmesebbé teszik a működését - ha mégsem, akkor itt megáll a tudományom, mert most éppen nem tudom kipróbálni, hülyeségeket meg nem akarok írni.

Új hozzászólás Aktív témák