Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Hali!
Az én véleményem az, hogy az alaplap öregecske már ehhez a két új vinyóhoz.
A PCI-os vezérlőkaridat nem ismerem, de mivel a lap sata1-es és a vezérlőkártya sata2-es ezért még akár inkompatibilitás is lehet.
Én a helyedben vennék egy új alaplapot, ami mini atx-es, integrált videókari van benne, ami bőven lenyomja a mostani videókaridat tudásban és kevesebbet fogyaszt, kezel 4 sata2 vinyót, valami ilyesmit. Ehhez már csak egy olcsó proci kell ,ami dobozos van hozzá hűtő is és 512MB DDR2 memória.
Az áruk 10+10+2 ezer, ami nem kevés, de nem is olyan sok. A táp jó hozzá, még szerintem kevesebbet is fog enni a konfig, mert nincs videókari, és ha a mostani lapodban prescott proci figyel, akkor pláne kevesebbet eszik.
Persze nem muszáj ezeket megvenned, ez egy javaslat volt.
Őszintén szólva én már azt a sata vezérlőkártyát sem vettem volna meg, vagy ilyen géphez nem vettem volna 500GB vagy e feletti vinyót.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobil flották
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest