- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rollee
aktív tag
válasz
liksoft #5918 üzenetére
Hali!
Köszönöm a válaszodat!!!
Megcsináltam azt amit írtál("Tesztprogit a gyártó oldaláról tölts le hozzá. Adatot ne tarts rajta, és teljes írás és olvasási tesztet célszerű elvégezni.").WD Data LifeGuard Diagnostics nevű programot töltöttem le és a három fajta tesztet le is futtattam(Quick,Extended,Write Zeros)semmit nem jelzett,meg előtte még a telepítőprogiját is leszedtem és újraformáztam.
Gondoltam kipróbálom és másolni kezdtem rá 44GB adatot,de 10% után megint megadta magát és a szokásos szöveget írta ki:"Windows-nem sikerült a késleltetett írás.A windows nem tudta menteni a fájt(D:\$Mft)összes adatát.Az adat elveszett.A hibát hardverhiba vagy a hálozati kapcsolat hibája okozhatja"Ezután megpróbáltam elindítani az Everestet de meg is fagyott minden és csak a reset-tel tudtam újraindítani!!!
A kérdésem az lenne,hogy jó progit töltöttem-e le hozzá vagy esetleg valami mással próbálkozzak?
Meg közben fut a HD Sentinel is de az sem lát semmilyen hibát!
Nem tudom mit csináljak,légyszi segíts!!!Üdv.: Rollee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest