Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
Doky586
üzenetére
Nem akarom, hogy úgy tűnjön, flamelni akarnék, de mióta közölted, hogy marhaságot írok, és ahci módba kell tenni, egyre nagyobb hülyeségeket írsz erről a lapról.
Úgyhogy felhomályosítólag összefoglalnám:
Például az "azóta kiderült, hogy nincs benne ahci": ez csak számodra derült ki, mivel én azzal kezdtem, hogy sata módból ide módra állítsa, nem pedig azt, hogy ahci módból állítsa ide módra. Ugye, ugye, árnyalatnyi különbségek

Aztán a ,,csak a pata csatlakozók fognak élni'': ez meg konkrétan még nagyobb hülyeség, mivel itt a sata port az valójában csak elektronikai kompatibilitást jelent, protokoláris szinten meg már ide portként működnek ezek ezen a déli hídon - normál esetben, ha csak valamiért át nem állította valami másra.
Ezeket aztán az nvidia sata drivere a betöltés során fel tud handshakelni ide módról, csak sajnos annyira nyomorult ez a chipset, hogy ez annyit ér, mint szarnak a pofon. A King Unique által említett raid mód pedig azt jelenti, hogy a beépített raid firmwaren keresztül működne az elérés, de ahogy írta is, az biztosan nem fog működni.
Nekem két lapom volt ilyen chipsettel és déli híddal, az az egyik a fő gépem volt idén januárig, 8 terabájtos sata vinyóval, a másik meg néha tesztgépnek volt használva, mindegyiken ment az xp és a win7-64 bit is (persze én linuxos vagyok, így csak nagyon ritkán voltak azok a rendszerek használva windows alól).
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen autót vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő