- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #54343 üzenetére
Easeus partícionálót szoktam használni, és az automatikusan átállítja GPT-re, ha MBR-es is volt a lemez, amikor 2TB-nál nagyobb részt akarnék formázni.
A Win lemezkezelője nem akarta megcsinálni, ugye ott GPT-re kellett volna állítani. Na nem mintha nagy cucc lenne kijelölni GPT-re.Sajna aki csak évente egyszer kerül össze ezzel, az elfelejti mi is ez, valami dereng, de mivel automatikusan "megcsinálódik", még jobban elfelejti az ember, h mi is a lényeg.
Nem tudom melyik a jobb, de régen jobb volt, mikor még mindenre rá kellett jönni, utánaolvasni, most meg már ezek szerint oda se kell figyelni, mert automatikusan létrejön a GPT-s diszk.
Én is csak most vettem észre, h az Easus megcsinálta.A parancssorban a diskparttal szoktam ellenőrizni, h GPT-s egy lemez, szóval ez a része nem ismeretlen.
Időnként telepítek Windowst másoknak, és rendszeresen futottam már bele, h régebbi gépekre ugye nem akart felmenni a GPT-s lemezre a Win7 hagyományos BIOS-os gépen, aztán szóltak, h nem látja a merevlemezt a telepítő, de hát miért nem, másik, asztali gépen jól működött. Na ilyenkor már sejtem, h GPT vs. MBR lesz a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest