- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
*Ropi* #52045 üzenetére
Családi VHS-ek voltak rajta digitalizálva. 2 hónapja a NAS állt be úgy, hogy hiába volt raid1ben a két hdd, sehogy nem tudtam elindítani. Fórumban tanács nem jött, külföldin hardveres hibára utaltak. Végül helyreállítottam, de minden adat elveszett róla. HDD-k tökéletesek. Lehetséges, hogy valami vírust bekaphattam, mert ki volt engedve a netre. Nem aggódtam annyira, mert a fontos adatok külső hdd-n voltak biztonságban. Eddig...
Nem otthoni módszerről olvastam. De inkább újradigitalizálom a kazettákat. Igaz nem kis idő lesz.
Amúgy ez a hibaüzenet mitől keletkezett? Hűvös, zárt helyen volt tárolva a hdd egy usb-s rack-ben. Ütés nem érte. Több hdd teszt lefuttatása is hibamentességet hozott. HDSentinel pl. 100%-ra hozta a teljesítményt és az állapotot. Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest