Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
liksoft
üzenetére
Hello!
A táp miatt valóban hamar megadják magukat a vinyók! Mi van a külső usb s rackekkel? Azok külön áramról üzemelnek, s nekem is abban volt a samu vinyóm, s 4 hónapot bírt ki (vásárlástól számítva)! Heti pár órát használtam csak. A notimról a fontosab dolgokat, filmeket, zenéket, stb. tartottam rajta, de nem használtam állandó jelleggel. Mégis egyszerűen elkezdett ketyeregni, megált a commander ha tallóztam benne, illetve 1 napi szenvedés után, nem is ismerte fel a noti...! Gariba becserélték. Tegnap vettem át a zsír új samsung 250Gb os Pata s vinyót! Ismét a mobile rackben kapott helyet. Ha nem kap megfelelően stabil energiát, azt hol tudom megnézni?
everest? hdsentinel? disc wizard? hdd regenerator? -
DrSoul
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
Pedig figyelek az ilyenre...
A tápellátás szerintem jó, Chieftec 400W (vagy 410?)-os táp, a ház nagy torony Casetek, a vincsiket jó távol raktam egymástól, nem melegítik egymást, és mindegyiket külön-külön 1-1 venti hűti (bár alacsony fordulatszámon, hogy ne zörögjön annyit, de folyamatosan).Régen figyeltem a konfigurációm tápellátását folyamatosan, nem nagyon ingadozott...
Tehát nincs atomstabil HDD. Akkor a mai technológiai ismeretek alapján, azon kívül, hogy az ember folyamatos Backupokat készít, melyik a legjobb adattárolási módszer?
Egyébként nagy cégek, bankok is tudtommal HDD-n tárolnak, persze backupolva folyamatosan. Ritka az, hogy szalagra mentenek, meg az nagyon drága... Elérhető áron mi a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest