Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Doky586 #47934 üzenetére
Nincs rajta OS. Vettem egy m.2-es ssd-t, most azon van a win. Ezt a 320-ast meg fullra gyalulnam. A konvertálás alaplemezzé megvolt, ezután látta a lemezkezelő már mind a 3 particiót. Ezután mind a 3-on új kötetet hoztam létre betűjelekkel (itt akadtam el tegnap,mert valamiért mindig azt írta,h nincs elég hely a művelethez v vmi ilyesmit), mostmár így a mini toolsban tudtam "extend"-elni az egyik particiót a másik kettőből, így már egy folyamatos csíkban van az egész vinyó 298,01 Gb-os lett. Jó lesz így?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO 2TB nvme ssd eladó /Garanciás/
- Eladó 512GB-os memóriakártyák!
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest