Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liksoft #40951 üzenetére
"akkor 2,5TB "valamit" ráírni teszt miatt"
Nekem is van egy 3TB hddm külső usb házban. kb 2.6TB adat van rajta de sok kis (pár MB vagy pár GB) file formájában soksok könyvtárban. (mentésre használom így minden filet nem szoktam tartalomra nézve visszaellenőrizni)
Eddig nem tapasztaltam hibát. A kérdésem az hogy akkor ez most jól kezeli, vagy egy teszthez törölni kéne az adatokat róla és úgy tesztelni egyetlen 2,5TB méretű file felmásolásával?? (ha igen, honnan szerezzek egy ekkora filet?)
-
NoOne1976
őstag
válasz
liksoft #40951 üzenetére
De pont ez a bajom. Hogy eddig is használatba volt véve. Már 20-szor be és kikapcsoltam ugyanebben a házban, másoltam rá, semmi gond nem volt. Nem arról van szó jelen esetben, hogy egyszer felmásoltam rá az adatokat, aztán kivettem, és most visszatenném.
Amúgy erről a Raidsonic eszközről van szó: [link]
A leírásban az szerepel, hogy "No HDD capacity restriction", vagyis bármit el kellene bírnia. Vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest